Skolernes motionsløb/Fredag før efterårsferien.

Den sidste dag før efterårsferien deltager vi hvert år i skolernes motionsløb. Denne dag (hvor solen selvfølgelig for det meste skinner(-:) møder alle elever og lærere op i sportstøj, klar til den store løbedag. Vi plejer også at have selskab af en del friske forældre, som benytter sig af muligheden for at få lidt motion i rigtig godt selskab, og de er meget velkomne!

Opvarmningen tager de store elever fra Madventurelinjen sig af og når vi er opvarmet, går det af sted mod Bagsværd Sø. De små elever løber 3 km. De lidt større 5 – 7km og de store 7 – 10 km. På halvvejen uddeles der juice. Det er en skøn dag hvor vi mødes med elever fra mange andre skoler på vejen rundt om Bagsværd Sø.

Når alle er tilbage på skolen igen, samles vi i salen og hører hvor mange kilometer de enkelte klasser og hele skolen har løbet, vi synger et par sange og uddeler en præmie til den elev, der har gættet hvor langt hele skolen har løbet til sammen.

En rigtig hyggelig dag med røde kinder på alle friske børn og voksne, som sveder i de smukke omgivelser omkring Bagsværd sø.