Fernisering/Musical. En lørdag i december.

Hvert år har vi 2 uger i november/december måned, hvor det normale skema er erstattet med billedkunst i grundskolen og af musical i overbygningen.

Som afslutning på de to uger hvor bh. kl. – 6.kl har deres billedtema og dekorerer skolen på ny, holder vi fernisering om lørdagen kl. 10 – 14. Det er en skoledag hvor eleverne viser deres flotte arbejder frem og hvor forældre, familie og andre kan se børnenes værker, som vil pynte skolen flot op hele næste år. Værkerne får lov at hænge og pynte skolen op frem til billedtemaet året efter, hvor de bliver pillet ned og giver plads til en ny udstilling.

Denne dejlige lørdag i december kan man også købe æbleskiver, kaffe mm.

Som afslutning på 7. – 8. og 9. klasses to ugers arbejde med deres musical, viser overbygningen også denne lørdag deres musical. Der er altid stor interesse for at komme ind og opleve musicalen, og den bliver derfor opført tre gange i løbet af lørdagen.

Alle elever fra overbygningen er med i forestillingen, som selvfølgelig også er lavet af eleverne selv sammen med deres lærere.